Úszásoktatás

Uszodánkban az Új-hullám Sport Egyesület végzi az úszás oktatást.

Úszótanfolyam

Az ősztől nyárig tartó tanfolyam lehetőséget biztosít a 4-15 éves gyerekek úszástudásának fejlesztésére. A tanév kezdetén több-, február – márciusban pedig egy kezdő csoportot indít az Új- Hullám Sport Egyesület.

A korábban már valamilyen úszásoktatáson részt vett gyerekek pedig egész évben folyamatosan csatlakozhatnak tanfolyamaink valamelyikéhez. Az úszótanfolyamokon heti 1-2 alkalommal lehet részt venni.

Az úszótanfolyam díja

Havi 4, vagy kevesebb alkalom esetén: 1600.-Ft/ fő/ alkalom

Havi 5, vagy több alkalom esetén: 1450.-Ft/fő/alkalom

Oktatások időpontjai

Heti 1 alkalmas tanfolyam: kedd, csütörtök 17.00, péntek: 16.00, 17.00, 18.00.

Heti 2 alkalmas tanfolyam: hétfő, szerda 16.00, 17.00, 18.00, kedd, csütörtök 16.00, 17.00, 18.00

Sport szakosztályok

Az úszó tanfolyamon elsajátított úszástudással a gyerekek csatlakozhatnak az Új- Hullám Sport Egyesület dorogi szakosztályaiban folyó munkához. A megfelelő úszástudás elérése után az előkészítő csoportbab folytathatják a szakosztályi munkát, ahol versenyúszásra és vízilabdázásra készítik fel a gyerekeket.

Az előkészítő csoportból pedig tematikusan sportágat választhatnak az immáron sportoló gyerekek, amikor bekerülhetnek az úszó- és vízilabda versenycsapatokba, ahol napi edzés mellett úszóversenyeken, illetve vízilabda bajnokságokon vehetnek részt.

Az Új- Hullám SE-ben nagyszerű műhelymunka folyik, a klub korosztályos magyar bajnok úszókat és első osztályú vízilabdásokat nevelt ki, tehát az igazán szorgalmas-, sportolni és versenyezni vágyó gyermeknek érdemes csatlakozni az Új- Hullám SE csapataihoz.

Az oktatások helyszíne: Dorog, Nipl Stefánia Uszoda (2510 Dorog, Iskola út 9-11.)

Az oktatásokról az alábbi linken kaphatnak bővebb információt az érdeklődők:

Jelentkezés: Szabó-Rácz Petra | tel: +36305453909 | e-mail: jelentkezes@uj-hullam.hu

Jelentkezés online: www.ujhullamse.hu ; www.holtanuljakuszni.hu