A Facebook a közelmúltban megváltoztatta a keresési algoritmusát és az oldalelérések száma ezáltal drasztikusan lecsökkent. Ha szeretnél továbbra is elsőkézből értesülni az uszodai hírekről, akkor kövesd az alábbi részletes útmutató lépéseit és ezentúl is megkapod a Nipl Stefánia Uszoda legfrissebb bejegyzéseit.
Két módszert mutatunk, válaszd a számodra megfelelőt!

Első lehetőség

1. A jobb felső sarokban található legördülő menüben (csúcsára állított háromszög) kattints a „Hírfolyam-beállítások” menüpontra.

2. Ezután válaszd ki az „Az elsőként megjelenők beállítása” opciót.

3. Itt láthatod az összes ismerősödet és az általad lájkolt oldalakat. Hogy könnyebb legyen a dolgod, a legördülő menüben válaszd ki a “Csak oldalak” menüpontot.

4. A listából könnyedén kiválaszthatod a Nipl Stefánia Uszodát az elsőként megjelenő oldalak közé. Miután rákattintasz az oldalra, egy kék csillag jelenik meg a jobb felső sarokban. Végül a lista alján találhat “Kész” feliratú gombra kell kattintani és készen is vagy!

Második lehetőség

A másik módszer, hogy a Nipl Stefánia Uszoda Facebook oldalára kattintva kiválasztod a „Követem” menüpontot és ott kiválasztod a „Megjelenés elsőként” gombot.