Örömmel jelenthetjük be, hogy 2020. május 18-tól újra megnyitja kapuját a dorogi uszoda. Természetesen minden járványügyi előírást betartva és betartatva dolgozóinkkal, valamint a vendégeink részéről is szeretnénk, hogy az alább felsorolt ajánlásokkal segítsék munkánkat. Minden intézkedésünk a vendégek biztonságos pihenését és kikapcsolódását szolgálja!

Javasolt intézkedések:

Számítunk az együttműködésükre! 😊

Üzemeltető részéről tett óvintézkedések:

Létszám korlátozás a medencékben: 

Folyamatos tájékoztatást adunk az aktuális létszámról az uszoda Facebook oldalán.

Fokozott fertőtlenítés történik a létesítmény egész területén.

A zárt terek óránkénti átszellőztetése. Medencekorlátok 30 percenként történő fertőtlenítése.

A vízforgatós medencék vizének kezelésére vonatkozó előírások szigorú betartása és ellenőrzése (pl. klórszint), az NNK irányadó útmutatása alapján.

Egyéni védőfelszerelést biztosítunk a munkatársak számára, különös tekintettel a pénztárosokra (maszk, gumikesztyű), melynek használata kötelező. A pénztárhoz plexi fal kerül felhelyezésre, ezzel is óvva a pénztáros munkatársakat.

A gépészeti és vízkezelési rendszerek, külön figyelemmel a szellőztető berendezésekre, üzemeltetési előírásainak pontos betartása és ellenőrzése.

A közös terek, öltőzök, zuhanyzók, medencék, egyéb felületek, lábmosók higiéniai állapotának fenntartása során az előírt takarítási útmutató teljeskörű betartása által (külön figyelemmel a tisztítószerek előírt koncentrációjának alkalmazására). A többek által megérintett és használt tárgyakat (pl. kilincsek, asztal, székek, toll, WC, csapok stb.) rendszeresen, naponta többször felületfertőtlenítő szerrel kell megtisztítani. A napozóágyak minden használatot követő fertőtlenítése az úszómester által, valamint egyéni fertőtlenítési lehetőséggel is.

A takarító személyzet részére védőfelszerelés használata (kesztyű, maszk, zárt cipő, teljes testet fedő ruházat).

Fertőtlenítő folyadék/gél kihelyezése a vendégek által látogatott főbb helyiségekben (előtér, öltöző, mosdók, pihenőterek, medencetér, szabadtér, vendéglátóhelyek).

Vizesblokkok óránkénti takarítása, míg az öltözőkabinok és öltözőszekrények ajtajának, belső felületeinek óránként történő fertőtlenítése.

Az öltözőszekrény kulcsok fertőtlenítése kivétel nélkül minden használat után, kijelölt öltözőszekrények használata.

Valamennyi gőz-, és szauna szolgáltatás szüneteltetése.

A napozóágyak minimum 1,5 méteres távolságra való elhelyezése, amely az ügyeletes úszómester bevonásával, iránymutatása alapján történik.

„Érintésmentes útvonalat” biztosítunk a bejárat és a medencetér között.

A munkatársainkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden jelenlegi és új vendégünk biztonságosan és kényelmesen tudja eltölteni a szabadidejét. 🙂