Boros Andreát és Szegvári Józsefet  talán senkinek sem kell bemutatnunk, a dorogi szabadidősport élet közkedvelt alakjai
Ők mesélnek a kezdetekről és jelenről :

Boros Andi és Szegvári Joci már több mint tíz éve állnak a dorogi szabadidő sportolók szolgálatában. Sportoktatói végzettségüket megtetézte néhány edzésforma elsajátítása, Andi fő iránya a Spinning, Jocié a SpinRacing volt. Nagyon sok embert sikerült megmozgatniuk edzéseken és rendezvényeken egyaránt.

Andi 2013-ban csatlakozott a WALKenergie csapathoz, Joci egy évvel később kezdte el a zenés gyaloglótréninget. Szívükhöz nagyon közel álló kerékpáros edzés mellett sikerrel hódított az új program, mind meglévő, mind új vendégeink körében.

Mint ismeretes, a gyaloglás kortól, nemtől, testsúlytól és edzettségi szinttől függetlenül végezhető, ezt a tulajdonságát kiaknázva széles körben terjedt el Dorogon és környékén.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a város ilyen szorgalmasan próbálja népszerűsíteni az egészséges életmódra nevelést, rendezvényekkel megmozgatni az embereket, ezért minden alkalommal szívesen csatlakozunk ezekhez a kezdeményekhez.”- vallják mindketten.

Ha próbáltad azért, ha még nem próbáltad, akkor azért jelentkezz be egy remek hangulatú órára ! A jó kedv és a kemény munka garantált

Bejelentkezés : 06 20 455 8644