Zink Lívia a Balaya Játszóház, kávézó és fitness ügyvezetője mutatja a játszóházat és a fitness termüket, választható mozgásformáikat.

Játszóházunk kitalálásakor elsődleges szempontunk az volt, hogy korosztálytól függetlenül lehetőséget teremtsünk a családok együtt szórakozásának, teret és keretet adjunk az önfeledt együtt játszásnak. Ezt a vezér-gondolatunkat formáltuk tovább és teremtettük meg a játszóházunkkal együtt a Balaya fitness-t tavaly nyáron pedig a Balaya Oázist is.

Oázisunk kialakításakor a kifejezetten gyerekjátékok mellett a közös mozgási lehetőségét is megteremtettük: kis sportpályánkon rendszeresen játszanak a hozzánk látogatók  apa-fiú focit, tengót vagy éppen anya-lánya tollaslabda-mérkőzést. A nagy  kedvenc, a waterball (óriás, vízi gömb) labdáinkban a gyermekek legnagyobb öröme, amikor Apa vagy Anya száll be a másik labdába és egyszerre pörögnek a medencében.

A fitness termünkben változatos programokkal várjuk a mozogni vágyó felnőttek mellett a mozogni vágyó kicsiket is, azért, hogy már ovis, kisiskolás korban megszerethessék a mozgást.

Választható mozgásformáink:

Gyermek jóga, Felnőtt jóga, Dance fitness kids kisiskolásoknak, Maona speciális tánc, Maminbaba, Kangoo.

Akivel találkozhattok a családi fitness napon: Majercsík Beus, órái:

  • Jumping kids:  egy igazi, pörgős, bulis, ha kell, játékos edzés gyermekeknek 3 éves kortól. Beust imádják a gyerekek, kiemelkedően tudja fenntartani figyelmüket, órái nagyon népszerűek.
  • Jumping fitness felnőtteknek: Cardió és egyben zsírégető, erősítő, lazító program pörgős zenével, tuti hangulattal.

Az órákra a 20-394-5694 telefonszámon jelentkezhettek.

Gyertek el június 30-án a dorogi usziba, töltsük ezt a napot mozgással, próbáljátok ki Beus óráit és az óriás vízi gömbünket!